Producttrends

Selecteer een hoofdrubriek en verfijn eventueel met een maand

NESCAFÉ Dolce Gusto Absolute Origins Organic

NESCAFÉ Dolce Gusto Absolute Origins Organic

 

Productgegevens: De drie nieuwe biologische Absolute Origins zijn de allereerste 100% Biologische koffies  binnen het NESCAFÉ Dolce Gusto capsule-systeem. Deze verantwoord geteelde koffiesmaken komen uit  Colombia, Honduras en Peru. De Colombia is een verfijnde lungo met tonen van amandel, nootmuskaat en  geroosterde gerst. Honduras is een milde espresso met tonen van honing, donkere chocolade en mout. Peru is een intense espresso met aroma’s van zoethout, roze peper en zwarte bessen.

 

Aantrekkelijkheid product: Deze NESCAFÉ Dolce Gusto  biologische koffies met een onderscheidende, karakteristieke smaak en intensiteit van pure Arabica bonen zijn Albert Heijn. Deze zijn herkenbaar aan hun premium metallic verpakkingen met een verfijnd reliëf, dat een figuur vormt wat kenmerkend is voor van het land van herkomst.   

 

Verwachte trends: Transparantie over de oorsprong van het product en gezonde voeding vindt de Nederlandse  consument steeds belangrijker  worden. Met deze nieuwe 100% biologisch en verantwoord geteelde koffies spelen wij daar volledig op in. NESCAFÉ Dolce Gusto is met deze premium-range de eerste aanbieder van 100% biologische koffies binnen het Dolce Gusto capsule-systeem. 

 

Ondersteuning: Deze nieuwe 100% biologische koffie-range is exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn. De actie wordt ondersteund met maar liefst 25 procent korting op alle bio-koffies bij AH. De premium-range wordt groots ondersteund met een 360-gradencampagne, tv, print, online en point of sale.

 

Fabrikant: Nestlé Nederland  / Productverantwoordelijke: Harm de Groot / (0800) 365 23 48 / www.dolce-gusto.nl

 

Home Terug