Producttrends

Selecteer een hoofdrubriek en verfijn eventueel met een maand

KITKAT Ruby

KITKAT Ruby

 

Productgegevens: Met KITKAT Ruby introduceert KITKAT, naast melk, witte en pure chocolade, nu een vierde variant. KITKAT Ruby heeft een frisse, bessenachtige smaak. De Ruby cacaobonen ondergaan een bijzonder en innovatief productieproces om de smaak en roze tint, die van nature in de cacaobonen aanwezig zijn, tot uiting te laten komen. Er zijn dus geen kleur of smaakstoffen  toegevoegd. ‘Have an unexpected break met KITKAT Ruby.’

 

Aantrekkelijkheid product: KITKAT Ruby is een baanbrekende innovatie binnen de Chocolade categorie. Door de opvallende kleur en smaak is dit een product met  grote aantrekkingskracht, in zowel het kassarek als het chocoladeschap. KITKAT Ruby is gemaakt van 100% UTZ- gecertificeerde cacao. 

 

Verwachte trends: De categorie candybars zal groeien vanuit waarde toevoegende, onderscheidende concepten. Inspirerende smaken, ultiem genieten en fun staan hierbij centraal. 

 

Ondersteuning: Het product is gelanceerd middels een groot consumentenevent. Daarnaast zijn pr en social media belangrijke middelen om de consument te laten weten dat KITKAT Ruby nieuw op de markt is. Bereik  socialmediacampagne +3.000.000 consumenten. 

 

Fabrikant: Nestlé Nederland / Productverantwoordelijke: Noor Rekmans / (020) 569 96 99 / www.kitkat.nl

Home Terug