Producttrends

Selecteer een hoofdrubriek en verfijn eventueel met een maand

Robijn Home Geurstokjes

Robijn Home Geurstokjes

 

Productgegevens: Geluk zit in de kleine dingen, zoals de heerlijke geur in huis als de  was net is gedaan. De  nieuwe geurstokjes van Robijn zijn ontwikkeld met het parfum van je favoriete wasmiddel of wasverzachter. Nu kunnen consumenten altijd en overal genieten van hun favoriete Robijn-geur. Robijn geurstokjes zijn beschikbaar in de frisse lakengeur van Morgenfris, weelderige bloemengeur van Pink Sensation of de vertrouwde zachte Zwitsal-geur. 

 

Aantrekkelijkheid product: Robijn: ‘Robijn is marktleider in de wasmiddel- en wasverzachtermarkt en staat al jaren bekend om de lekkerste geuren in de was.’ Als nieuwe speler in het geurstokjessegment heeft Robijn een onderscheidende toevoeging: de geur van frisse was. Robijn geurstokjes voegen waarde toe aan de markt door nieuwe gebruikers naar geurstokjes aan te trekken vanuit de Robijn kopersgroep.

 

Verwachte trends: Robijn geurstokjes spelen in op een belangrijke groeidrijver binnen wasmiddel en wasverzachter: geur. De traditionele luchtverfrissercategorie staat in omzet onder druk. Echter neemt de interesse in geurstokjes in 2016 en 2017 fors toe. Een belangrijke factor voor het  success is de decoratieve waarde van geurstokjes  in huis. 

 

Ondersteuning: Om veel  mensen kennis te laten maken met Robijn geurstokjes lopen deze mee met Robijn wasmiddel- en wasverzachterpromoties in de supermarkt. Rond cadeau-momenten, als Moederdag,  Sinterklaas en Kerst, worden de geurstokjes extra ondersteund in media en op de winkelvloer. 

 

Fabrikant: Unilever / Productverantwoordelijke: Erik Liebe / (06) 51 05 31 25

Home Terug