Producttrends

Selecteer een hoofdrubriek en verfijn eventueel met een maand

Sourcy Sprankelend Mineraalwater met Mangosmaak en Soury Water met Appelsmaak

Sourcy Sprankelend Mineraalwater met Mangosmaak en Soury Water met Appelsmaak

 

Productgegevens: Sourcy combineert in de nieuwe smaakvariant Sourcy Sprankelend met Mangosmaak de werelden van sprankelend Nederlands mineraalwater met een vleugje tropische mangosmaak. Voor de kinderen is de frisse smaak van appel toegevoegd aan de range van Sourcy Water met een Fruitsmaakje.

 

Aantrekkelijkheid product: Sourcy Sprankelend met Mangosmaak is met deze tropische smaakvariant onderscheidend op het schap. Daarnaast blijft Sourcy Water met Appelsmaak inspelen op de wens naar een goede en gezondere keuze voor kinderen. Het mag de hele dag. 

 

Verwachte trends: De categorie  water+, waarbinnen Sourcy Sprankelend met Mangosmaak en Sourcy Water met Appelsmaak vallen, blijft uitbreiden met verrassende smaken door de groeiende vraag in Nederland naar mineraalwater met een smaakje. 

 

Ondersteuning: Sourcy Sprankelend met Mango en Sourcy Water met Appelsmaak lopen mee met diverse promoties en zijn daarnaast ook onderdeel van de Sourcy regenlaarzencampagne, die 1 september 2018 van  start gaat. 

 

Fabrikant: Vrumona / Productverantwoordelijke: Muriël Boelen / (030) 656 89 11 / www.vrumona.nl 

Home Terug