Producttrends

Selecteer een hoofdrubriek en verfijn eventueel met een maand

Sourcy

Sourcy

 

Productgegevens: In 2018 heeft Sourcy het re-design van het gehele portfolio in  zowel retail als out-of-home geïntroduceerd. Met deze nieuwe uitstraling realiseert het merk één familiedesign om de herkenbaarheid op het schap te vergroten en rotaties te stimuleren. In het design komt de Nederlandse herkomst van Sourcy sterk naar voren. Ook is er een nieuwe variant aan de Sourcy Sprankelend met Smaak range toegevoegd: Sourcy Sprankelend met Mangosmaak. Sourcy Sprankelend met Mango smaak is daarnaast een unieke toevoeging binnen de categorie water+, die de eerste  weken na introductie succesvol is gebleken in zowel penetratie als repeat rate binnen de categorie Frisse Dranken. Bron: GfK tracker introducties; Frisse dranken, week 1–26 2018. 

 

Verwachte trends: Sourcy speelt met zijn range Sprankelend  met Smaak in op de toenemende populariteit van laag calorische dranken en de behoefte van consumenten aan nieuwe smaken.

 

Ondersteuning: Door de activatie met de regenlaarzen campagne is dit re-design groots onder de aandacht gekomen van de shopper.

 

Fabrikant: Vrumona

(030) 656 89 11

www.vrumona

Home Terug