Producttrends

Selecteer een hoofdrubriek en verfijn eventueel met een maand

Smaakt biologische Pompoenlijn

Smaakt biologische Pompoenlijn

 

Productgegevens: Pompoen is hot. De meest lekkere pompoengerechten geuren tegenwoordig in de Hollandse keukens. De Smaakspecialist heeft een biologische pompoenlijn ontwikkeld die inspeelt op deze pompoentrend.  De pompoenproducten zijn verantwoord, zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoff en en zonder geraffineerde suikers.

 

Aantrekkelijkheid product: Smaakt pompoencurry is een biologische currysaus op basis van Hokkaido-pompoen,  met maar liefst 44 procentpompoen. Lekker om te serveren bij geroosterde groenten, aardappels, noedels-  en of rijstgerechten,  maar ook lekker om vlees(-vervangers) mee te marineren. De pompoencurry is vegan-friendly.  Pompoenketchup is een verantwoord alternatief voor de welbekende klassieke tomatenketchup. Gemaakt met 38 procent pompoen. Pompoenpassata is puur pompoen met een druppeltje citroensap om het lekker fris te houden. Het bevat geen andere conserveermiddelen of zout. Deze van nature zoete passata is ideaal om te gebruiken als basis voor soepen, sauzen en stoofgerechten, maar net zo lekker te verwerken in zoete baksels zoals American pumpkin pie.

 

Verwachte trends: Een onderscheidende maar toegankelijke introductie binnen de categorie die volledig inspeelt op het toenemende gezondheidsbewustzijn van de shopper. Hiermee draagt de introductie bij aan groei en onderscheidend vermogen van de categorie. 

 

Ondersteuning: De introductie wordt on- en offline ondersteund met een mediacampagne. 

 

Fabrikant: De Smaakspecialist / Productverantwoordelijke: Sandra Vissers / (06) 81 20 85 89 / www.smaakt.bio 

Home Terug