Producttrends

Selecteer een hoofdrubriek en verfijn eventueel met een maand

Royal Club Tonic with a twist

Royal Club Tonic with a twist

 

Productgegevens: Een range tonics met een vleugje natuurlijke smaak. Door het toevoegen van natuurlijke aroma’s hebben deze tonics een mildere smaak dan de traditionele tonic. Dat zorgt voor een zachte bittere smaak én een subtiele hint van fruitige grapefruit of frisse komkommer.

 

Aantrekkelijkheid product:  Royal Club Tonic with a twist heeft de vertrouwde kwaliteit van Royal Club en is lekker voor in de mix. Daarnaast heeft deze tonic een zachte bittere smaak en spreekt daarmee een grotere doelgroep aan. Bovendien bevat deze nieuwe range geen suiker en slechts 1 kcal  per 100 ml. 

 

Verwachte trends: Het segment Volwassen fris groeit snel. De verwachting is dat dit de komende jaren verder zal voortzetten. Het segment is nog relatief klein, maar heeft veel toegevoegde waarde omdat de gemiddelde prijs van Volwassen fris meer dan 30 procent hoger ligt dan de  gemiddelde prijs van de totale categorie Fris, water en sap.

 

Ondersteuning: De introductie zal zowel op tv als online fors ondersteund worden. Verder maken impactvolle  schapdisplays, sampling activiteiten en tastings deel uit van de introductiecampagne.

 

Fabrikant: Vrumona / Productverantwoordelijke: Lotte Nijenhuis  / (030) 656   89 11 / www.vrumona.nl

Home Terug