Producttrends

Selecteer een hoofdrubriek en verfijn eventueel met een maand

Fuze Tea Green Tea Mango Chamomile

Fuze Tea Green Tea Mango Chamomile

 

Productgegevens: Fuze Tea Green Tea Mango Chamomile is een verrassende fusie van groene thee- en  kamilleextracten en een natuurlijke mangosmaak. Een frisse en eigentijdse ijsthee. FuzeTea is laag in calorieën en bevat duurzaam ingekocht theeextract. Beschikbaar in verschillende formaten, waaronder de 400 ml petfles, een handig en prettig formaat dat aanslaat. 

 

Aantrekkelijkheid product: Koolzuurvrije ijsthee groeit met 8 procent en is de groeidrijver van de totale ijstheecategorie. Er is nog veel ruimte voor groei binnen de ijstheecategorie, slechts 48 procent van de Nederlanders heeft ooit ijsthee geconsumeerd. Sinds de start begin 2018 verkopen inmiddels al meer dan 20.000 outlets binnen out-of-home Fuze Tea. Binnen die korte tijd is al één derde van de doelgroep van Fuze Tea bekend met het  merk. 

 

Verwachte trends: De behoefte aan drankjes met weinig of geen calorieën groeit. Die trend zal de komende jaren alleen maar innovaverder doorzetten en daar speelt Coca-Cola met zijn uitgebreide portfolio op in. Om  consumenten te stimuleren om een bewustere keuze te maken, heeft Coca-Cola onder andere speciale stills coolers ontwikkeld, waarin ze koolzuurvrije dranken met weinig calorieën actief presenteren.

 

Ondersteuning: In de  eerste vijf maanden deelde Coca-Cola al zo’n 1 miljoen Fuze Tea samples uit. Coca-  Cola: ‘We blijven continue zichtbaar door middel van opvallende displays in supermarkten. Verder zijn we met  Fuze Tea aanwezig op grote festivals, zoals Lowlands en Mysteryland. Daarnaast hebben we al ruim 500.000 Fuze Tea-glazen uitgeleverd, die bijdragen aan de perfect servebeleving en bekendheid van het merk.’ 

 

Fabrikant:  Coca-Cola European Partners Nederland / Productverantwoordelijke: Eva Amsterdam  / (010) 245 69 00 / nlcontactcentre@cokecce.com / www.cocacolanederland.nl/merken/fuze-tea/fuze-tea-mango-chamomile 

Home Terug