Producttrends

Selecteer een hoofdrubriek en verfijn eventueel met een maand

Chaudfontaine Licht Bruisend Natuurlijk Mineraalwater

Chaudfontaine Licht Bruisend Natuurlijk Mineraalwater

 

Productgegevens: Chaudfontaine Licht Bruisend is een natuurlijk mineraalwater van thermale bron, met toegevoegd koolzuurgas. Door zijn zuiverheid en evenwichtige mineraalgehalte bezit Chaudfontaine een bijzondere,zachte smaak. Chaudfontaine Licht bruisend is vanaf nu beschikbaar in petflessen van 0,5 l, 6 x   0,33 l en 1,5 l. 

 

Aantrekkelijkheid product: Chaudfontaine heeft voor de vijfde keer de Superieure Smaak  Award (iTQi Award) ontvangen. Dit is een prijs op het gebied van smaak die door gerenommeerde chefs en sommeliers wordt toegekend. Chaudfontaine is bekroond met 3 gouden sterren voor zijn uitzonderlijke smaak. Chaudfontaine, een onderscheidend kwaliteitswater, ontspringt aan de voet van de Ardennen en wordt met veel zorg door de natuur beschermd. 

 

Ondersteuning: De nieuwe campagne van Chaudfontaine ‘Perfect op Smaak’ wordt deze zomer (tot en met 16 september) uitgebreid met een shopperactivatie. Klanten kunnen bij  aankoop van Chaudfontaine producten een denimschort ter waarde van €29,95 bestellen. Deze activatie wordt breed gecommuniceerd met een tag-on na de nieuwe tv-commercial van ‘Perfect op Smaak’, en op de winkelvloer met opvallende nekhangers en multipacks met actiecommunicatie.

 

Fabrikant: Coca-Cola European Partners Nederland / (010) 245 69 00  / nlcontactcentre@cokecce.com /  www.chaudfontaine.nl

Home Terug