Producttrends

Selecteer een hoofdrubriek en verfijn eventueel met een maand

Brand Weizen 0.0

Brand Weizen 0.0

 

Productgegevens: De consument wil steeds vaker genieten van een verfrissend biertje maar toch zijn er soms  redenen dat hij of zij even geen alcohol wenst. De consument mist echter de volle smaak van een speciaalbier  tussen alle alcoholvrije bieren. De meesterbrouwers van Brand hebben nu een Weizen 0.0 gebrouwen die zeer goed op smaak is. Dit dankzij de selectie van de beste natuurlijke ingrediënten en de jarenlange ervaring op het brouwproces.

 

Aantrekkelijkheid product: Brand Weizen 0.0 is de eerste alcoholvrije variant uit het brede portfolio van Brand. Met Brand Weizen 0.0 kunnen andere drinkmomenten met speciaalbier ingevuld worden dan tot nu toe het geval was.

 

Verwachte trends: Speciaalbier én alcoholvrij bier zijn enorm populair. Beide segmenten zijn de afgelopen jaren sterk gegroeid en de komende tijd zal deze trend alleen nog maar verder doorzetten. Met de 0.0 biedt Brand nu het beste uit twee werelden. 

 

Ondersteuning: Samen met Brand Weizen zal Brand Weizen 0.0% geactiveerd wordenals Bier van het  Moment gedurende de zomer. Brand Weizen 0.0% is de Brand-variant waarmee de shopper de zomer in huis  haalt en echt kan genieten van een 0.0 speciaalbier.   

 

Fabrikant: Heineken / Productverantwoordelijke: Nanette de Koning / (06) 13 32 55 66 / www.brand.nl

Home Terug