Producttrends

Selecteer een hoofdrubriek en verfijn eventueel met een maand

Apple Bandit Classic Apple

Apple Bandit Classic Apple

 

Productgegevens: Apple Bandit kwam eerder dit jaar met een nieuwe smaak: Classic Apple. Dit is een lichtdroge appelcider en sluit daarmee perfect aan bij de smaakbehoefte van de Nederlandse consument, die op zoek is naar een wat drogere smaakvariant binnen de verfrissende cidercategorie.

 

Aantrekkelijkheid  product: Apple Bandit Classic Apple trekt nieuwe kopers naar de bier- en cidercategorie toe. Het cidersegment is sterk in ontwikkeling en groeit met verschillende varianten die overvliegen vanuit het buitenland. 

 

Verwachte trends: Cider voorziet in de groeiende behoefte aan variatie,  natuurlijke producten en dranken met een lager alcoholpercentage. Aangezien cider door steeds meer Nederlands gevonden wordt, verwachten we dat de cidercategorie met de introductie van Apple Bandit Classic Apple opnieuw aanzienlijk zal groeien dit jaar. Bovendien hebben we gezien dat de rotatie ook in de winter goed is. Ciders worden door steeds meer Nederlanders gevonden. 

 

Ondersteuning: Apple Bandit zal deze zomer zowel op tv als op digitale kanalen, zoals Facebook en Instagram, worden ondersteund. Om heel Nederland bekend te maken met cider worden er deze zomer en rondom het oogstseizoen van de ciderappels in zowel retail, horeca en op festivals door heel Nederland sampling activiteiten georganiseerd.

 

Fabrikant: Heineken / Productverantwoordelijke: Marlot Smaal / (06) 10 49 22 90 / www.applebandit.nl 

Home Terug