Producttrends

Selecteer een hoofdrubriek en verfijn eventueel met een maand

Amstel Radler 0.0 Fris

Amstel Radler 0.0 Fris

 

Productgegevens: Amstel Radler 0.0 Fris is dé dorstlessende mix van alcoholvrij bier en citroensap. Een natuurlijk gebrouwen Radler zonder toegevoegde suikers. En met de vertrouwde smaak van citroen. Amstel  Radler Fris 0.0 bevat minder dan 13  kcal per 100 ml en richt zich op de shopper die op zoek is naar een bewuste keuze binnen bier en frisdrank.

 

Aantrekkelijkheid product: Amstel Radler 0.0 Fris biedt de perfecte combinatie van een bewuste keuze zonder in te leveren op het verfrissende karakter van Amstel Radler. Amstel Radler 0.0 Fris bereikte in week 20 al een penetratie van 3,9 pp YTD, dat zijn 304.000 huishoudens. De verwachting is dat het alcoholarme segment met de introductie van Amstel Radler 0.0 Fris ook dit jaar weer zal blijven groeien.

 

Verwachte trends: Het totale alcoholarme segment is afgelopen jaar met maar liefst 20 procent gegroeid naar €60 miljoen, en de verwachting is dat deze groei de komende jaren doorzet. Amstel Radler 0.0 Fris speelt daarnaast ook in op de vraag naar bewuste alternatieven, zonder toegevoegde suikers en minder dan13 kcal per 100 ml. 

 

Ondersteuning: Amstel Radler 0.0 Fris zal deze zomer  nog ondersteund worden met meer dan 650 sampling activiteiten binnen de retail, en daarnaast wordt Radler onder andere online en op de radio extra ondersteund. 

 

Fabrikant: Heineken / Productverantwoordelijke: Gaby van der Linden / (06) 23 14 26 74 /  www.amstel.nl/bieren/radler 

 

Home Terug