Producttrends

Selecteer een hoofdrubriek en verfijn eventueel met een maand

ALDEA 0.0 Spaanse alcoholvrije wijnen

ALDEA 0.0 Spaanse alcoholvrije wijnen

 

Productgegevens: ALDEA 0.0 is een alcoholvrij wijnmerk uit Spanje. Wijnwetenschapper Manuel Gil heeft drie  smaakvolle 0.0%-wijnen ontwikkeld: een droge witte  Verdejo, een volle rode Tempranillo en een mousserende   Frizzante. Bij deze 0.0-  lijn is de smaakzuiverheid van wijn behouden door een selectie van de beste druiven.  Tevens zijn de antioxidanten en gezonde hart-eigenschappen  bewaard gebleven met 75 procent minder  calorieën dan traditionele wijn.

 

Aantrekkelijkheid product:  ALDEA 0.0 biedt een verrassende kwaliteit alcoholvrije  wijn, met een herkenbare fles, voor een betaalbare appelrasprijs. Het is een uitstekend alternatief voor traditionele  wijn en maakt intens en verantwoord genieten mogelijk  voor de consument die (even) geen alcohol drinkt. 15 procent van de Nederlandse bevolking drinkt geen alcohol en een veel grotere groep wil graag minderen. Daardoor is ALDEA 0.0 een waardevolle aanvulling op het wijnschap.

 

Verwachte trends: De categorie van alcoholvrije wijn zal zich, door de trend van verantwoord genieten, sterk ontwikkelen de komende jaren.Voor eind 2018 verwacht importeur La Source  dat 0.0-wijn een eigen schap in de supermarkt heeft. Door een betere verkrijgbaarheid en zichtbaarheid op het schap zal de vraag van consumenten naar kwalitatieve alcoholvrije wijnen toenemen.

 

Ondersteuning: La Source houdt deze zomer de promotie- en pr-campagne: 100%  Verdejo, 0.0% alcohol. ALDEA zal on- en offline te zien zijn om de bekendheid onder de doelgroep te vergroten. Er zijn 20 seconden Youtube-animaties ontwikkeld die de kenmerken van ALDEA 0.0 speels uitlichten.

 

Importeur: La Source Nederland / Productverantwoordelijke:  Fleur Olde Heuvelt  / (06) 43 02 02 20  / www.la-source.nl/aldea

Home Terug