Producttrends

Selecteer een hoofdrubriek en verfijn eventueel met een maand

Verkade Knapperige Granola koekjes

Verkade Knapperige Granola koekjes

 

Productgegevens: Knapperige Granola zijn de nieuwe koekjes van Verkade, te vinden in het koekschap. De Knapperige Granola koekjes hebben een mix van geroosterde granen, fruit, noten en zaden. Ze hebben een stevige bite, zijn lekker knapperig en ook nog eens rijk aan vezels. Naast de natuurlijke suikers uit granan en noten, zijn de koekjes licht gezoet met suikers uit fruit, honing of chocolade. 

 

Aantrekkelijkheid product: Knapperige Granola zijn lekkere koekjes die toch goed passen binnen een verantwoorde levensstijl. Verkade: ‘De koekjes zijn daadwerkelijk meer verantwoord dan vergelijkbare koekjes in het koekschap. Zo zit er minstens 50 procent minder verzadigd vet in de koekjes. Ook is er minder suiker en zout toegevoegd. Daarnaast scoort Verkade Knapperige Granola goed op smaak: koek moet ten slotte vooral lekker zijn.’

 

Verwachte trends: Behoeften polariseren steeds meer en er is een groeiend bewustzijn voor mens en milieu. Dit is iets dat we ook terug (gaan) zien in de koekcategorie. De vraag naar verwennende producten  zal toenemen. Tegelijkertijd zal er ook een groei ende behoefte zijn naar  producten die passen in een verantwoorde levensstijl,  vooral onder de jongere shoppers. 

 

Ondersteuning: Verkade Knapperige Granola zal komend jaar fors ondersteund worden met een geïntegreerd ondersteuningsplan, zowel outdoor als op de winkelvloer. Daarnaast zal Knapperige Granola meelopen met diverse promoties van het Verkade-assortiment. 

 

Fabrikant: Koninklijk Verkade  / (075) 655 61 11  / www.koninklijkeverkade.nl 

Home Terug