Producttrends

Selecteer een hoofdrubriek en verfijn eventueel met een maand

Sultana Just Good

Sultana Just Good

 

Productgegevens: Nieuw van Sultana: Just Good. Dit zijn fruitrepen met havervlokken en noten die te vinden zijn in het tussendoorschap. De Just Good-repen zijn gemaakt  met slechts zeven ingrediënten en zijn verkrijgbaar in  drie verschillende smaken: Cacao & Hazelnoot, Cacao & Sinaasappel en Kokos & Cashew. 

 

Aantrekkelijkheid product: De Just Good-repen bevatten geen toegevoegde suikers en zijn een natuurlijke bron van vezels. De smaken zijn uniek en zijn goed getest onder consumenten. Hiermee is Just Good van Sultana een waardevolle aanvulling binnen de categorie Tussendoor. 

 

Verwachte trends: Binnen de categorie Tussendoor wordt een bewuste levensstijl steeds belangrijker. Consumenten zijn zich steeds meer bewust van wat ze eten, transparantie wordt dus steeds belangrijker. Sultana creëert met Just Good een lekker en verantwoord tussendoortje voor buitenshuis en speelt in op het toenemende gezondsheidsbewustzijn van de consument.

 

Ondersteuning: Just Good zal volop ondersteund worden in 2018. Naast een forse campagne op tv en OLV zal Just Good ook ondersteund worden op de winkelvloer. Daarnaast is er gekozen voor uitgebreide sampling en is Just Good op social media en events aanwezig.

Fabrikant: Koninklijke Verkade / (075) 655 61 11 / www.koninklijkeverkade.nl

Home Terug