Producttrends

Selecteer een hoofdrubriek en verfijn eventueel met een maand

Melvita Momenten & Melvita Specialiteiten

Melvita Momenten & Melvita Specialiteiten

 

Productgegevens: Melvita heeft diverse nieuwe concepten geïntroduceerd. Melvita Momenten is een range van vier items die inspelen op  (nieuwe) gebruiksmomenten. De honing is verrijkt met natuurlijke smaakmakers om ze optimaal te laten aansluiten bij hét moment. Melvita Ontbijt, met cranberry, Melvita Thee, verrijkt met citroen. Melvita Culinair, met kruidige tijm. En Melvita Koffie, met karamel en vanille. Ook nieuw zijn de Honing &  Kaneel en Honing & Gember, heerlijke crèmehoning verrijkt met specerijen. 

 

Aantrekkelijkheid product: Melvita biedt de meeste variatie in honing in het schap en wil de consument inspireren om vaker en meer honing te gebruiken. 

 

Verwachte trends: Honing is het natuurlijke alternatief voor geraffineerde suiker en sluit aan bij de levensstijl van de bewuste consument. Meer variatie en aanbod in het schap zal het gebruik en de gebruiksmomenten stimuleren en vergroten. 

 

Ondersteuning: Melvita zet in 2019 fors in om de consument te inspireren met nieuwe producten en lekkere recepten. Melvita brengt het merk onder de aandacht via een uitgebreide campagne op Smulweb, kookdemo’s, via social media en in print. 

 

Fabrikant: Imkerij de Traay/Melvita 

(0320) 28 29 28

www.melvita.nl

Home Terug