Producttrends

Selecteer een hoofdrubriek en verfijn eventueel met een maand

HAK Grove Moes

HAK Grove Moes

 

Productgegevens: In de trend naar gezonder eten en minder suiker introduceerde HAK de afgelopen 3 jaar succesvol Appelmoes 0% en Appelcompôte 0% zonder toegevoegde suikers en zoetstoffen. HAK blijft de relevantie van dit segment verhogen en de groei verder versterken met de introductie van een nieuwe lijn HAK Grove Moes 0%. De HAK Grove Moes is verkrijgbaar in de varianten Appel, Appel-  Kaneel, en Appel-Peer. Door de karakteristieken en grove structuur smaakt het als thuis gemaakt (Ivomar, 2018). 

 

Aantrekkelijkheid product: HAK Grove Moes heeft een lekkere grove structuur, zoals  je thuis ook appelmoes  zou  maken. Ook deze appelmoes van HAK bevat 0% toegevoegd suiker en geen zoetstoffen. Door een zorgvuldig gekozen mix van appelen heeft het een friszoete  smaak. 

 

Verwachte trends: De consument kiest steeds vaker voor producten en dus ook appelmoes zonder toevoeging van suiker of zoetstoffen. Het is daarbij belangrijk om niet alleen de toegevoegde suikers maar ook het totale suikerpercentage van de 0%-varianten laag te houden. Om die reden gebruikt HAK een speciale blend van appelrassen die van nature weinig suiker bevatten.

 

Ondersteuning: De Grove Moes van HAK loopt mee in het brede ondersteuning- en promotieprogramma van het merk. Daarnaast zullen er op de winkelvloer pop-updisplays worden ingezet met dit product om consumenten versneld kennis te laten maken met dit nieuwe concept in de range HAK appelmoezen zonder toegevoegde suikers en zoetstoffen. 

 

Fabrikant: HAK / Productverantwoordelijke: Nicole Freid  / (0183) 44 65 00  / www.hak.nl

Home Terug