Producttrends

Selecteer een hoofdrubriek en verfijn eventueel met een maand

Van Dobben Oven Rundvlees Croquetten

Van Dobben Oven Rundvlees Croquetten

 

Productgegevens: De iconische Rundvlees Croquetten van Van Dobben zijn nu ook te bereiden in de oven of airfryer. Aan het recept heeft Van Dobben niets veranderd, deze blijft ‘Ouderwets lekker’ sinds 1945.

 

Aantrekkelijkheid product: Met een recept dat stamt uit 1945 worden de Van Dobben Rundvlees Croquetten nog steeds volgens de originele receptuur bereid. De zacht vloeiende ragout met stukjes mals rundvlees en een dunne krokante korst zijn typisch Van Dobben. Lekker voor bij de friet of op een broodje en makkelijk te bereiden  in de oven of airfryer. Verwachte trends: Oven- en airfryer-bereiding is momenteel erg populair. Dit ziet Van Dobben terug in de explosieve groep die het segmentOven snacks doormaakt. De shopper die geen friteuse  meer in huis heeft, krijgt steeds meer keuze in het assortiment. Er wordt verwacht dat de groei in oven en airfryerbereiding gestaag door zal groeien. 

 

Ondersteuning: Voor de Van  Dobben Oven Rundvlees Croquetten worden verschillende  promotionele activiteiten  ingezet. De nieuwe items lopen mee in acties op de winkelvloer en zijn zichtbaar in retailbladen en op billboarding bij verschillende retailers. Daarnaast doet Van Dobben demonstraties op de winkelvloer en is heel actief op social media, zoals op Facebook en met een influencer campagne.  

 

Fabrikant: Van Geloven / Productverantwoordelijke: Milou Velis  / (013) 464 06 80 / www.vandobben.nl  / bwoerts@vangeloven.com 

Home Terug