Producttrends

Selecteer een hoofdrubriek en verfijn eventueel met een maand

Van Dobben Oven Rundvlees Bitterballen

Van Dobben Oven Rundvlees Bitterballen

 

Productgegevens: De iconische Rundvlees Bitterballen van Van Dobben zijn nu ook te bereiden in de oven of  airfryer. Aan het recept heeft Van Dobben niets veranderd, deze blijft ‘Ouderwets lekker’ sinds 1945.

 

Aantrekkelijkheid product: De Van Dobben Rundvlees Bitterballen worden nog steeds volgens de originele Van Dobben receptuur bereid. Met de zacht vloeiende ragout, stukjes mals rundvlees en dunne krokante korst zijn  deze bitterballen typisch Van Dobben. Heerlijk voor bij de borrel en makkelijk te bereiden in de oven of airfryer. 

 

Verwachte trends: Oven- en airfryer-bereiding is momenteel erg populair. Dit ziet Van Dobben terug in de  explosieve groei die het segment Ovensnacks doormaakt. De shopper die geen friteuse meer in huis heeft, krijgt  steeds meer keuze in het assortiment. Er wordt verwacht dat de groei in oven en airfryerbereiding gestaag door zal groeien.

 

Ondersteuning: Voor de Van Dobben Oven Rundvlees Bitterballen worden verschillende promotionele activiteiten ingezet. De nieuwe items lopen mee in acties op de winkelvloer en zijn zichtbaar in retailbladen en op billboarding bij verschillende retailers. Daarnaast doet Van Dobben demonstraties op de winkelvloer en is heel actief op social media, zoals op Facebook en met een influencercampagne.   

 

Fabrikant: Van Geloven / Productverantwoordelijke: Milou Velis  / (013) 464 06 80  / www.vandobben.nl

Home Terug