Producttrends

Selecteer een hoofdrubriek en verfijn eventueel met een maand

Tommies Mini Toppers

Tommies Mini Toppers

 

Productgegevens: Tommies Mini Toppers zijn rode minitomaatjes met een brix van minimaal 9 en een gewicht van circa 4 gram. Ze zijn dus extra klein en extra zoet en hoeven bovendien niet gesneden te worden. Dit maakt ze ideaal om gerechten  mee te verrijken. Tommies Mini Toppers voegen een lekkere zoete smaak toe aan je salade, pizza of pasta. De verpakking is van 100 procent gerecycled materiaal, waarmee Tommies Mini Toppers naast duurzaam geteeld ook nog eens erg duurzaam verpakt zijn.

 

Aantrekkelijkheid product: Tommies Mini Toppers zorgt voor een nieuwe gebruikstoepassing van tomaat: een makkelijke en gezonde verrijker van de maaltijd. Daarmee maakt Greenco 250 gram groenten eten op een dag makkelijker en leuker. De aantrekkelijke, duurzame, hersluitbare verpakking met deze minitomaatjes is een eyecatcher in het schap. 

 

Verwachte trends: Een gezonde levensstijl wordt nog belangrijker. Twee key succesfactoren daarbij zijn gemak en smaak; mensen willen geen gedoe en wat ze eten moet echt (altijd) lekker zijn. Met Tommies speelt Greenco hierop in door met nieuwe kwalitatieve concepten groenten eten makkelijk en lekker te maken. 

 

Ondersteuning: In 2018 brengen we het product onder de aandacht via social media en acties op de winkelvloer waaronder tastings. Ook zijn via de Foodiebox Lente door topbloggers en culinaire redacties vele consumenten bereikt. Daarnaast is een speciale displaydoos verkrijgbaar om het product een opvallende plek in het schap te geven. 

 

Fabrikant: Greenco / Productverantwoordelijke:  Yvonne Vanlier  / (0174) 61 25 20 / (06) 86 86 43 03 / www.tommies.nl

Home Terug